Baguette with Mozzarella, Arugula and Mortadella
This article has not yet been translated. We will in a few days.
Baked goods warm and fragrant all day
Our services are the best in town, we provide great quality baked products.
This article has not yet been translated. We will in a few days.
Wholemeal panino Fornopronto
2 slices of mortadella
1 slice of provolone cheese
Slice the bread open and heat it under the grill for a few minutes. Fill with one slice of cheese and two slices of freshly cut mortadella.
Buon Appetito
If you have any culinary ideas to share, send us your recipe using our baked goods
Ingredienti:
1 Casereccio da 400 g
Scamorza affumicata (o formaggio filante a piacere)
Speck
Paté di olive leccine
Olio per condire q.b.
Spezie varie
Incidere la superficie del pane con un coltello seghettato senza arrivare a tagliare la base, realizzare quindi una griglia.
Spennellare la superficie del panetto ed i tagli con olio condito con le spezie a piacimento (ad esempio: origano, pepe…)
Riempire i tagli con il formaggio, il paté e/o lo speck
Avvolgere il panetto casereccio con carta di alluminio ed infornare a 180°C per 10 minuti; poi, senza stagnola, per altri 10 minuti sempre a 180°C.
Consigliamo di gustarlo rigorosamente caldo …e con le mani!!!
Main core of our company is our team see the best people we have
Founders
Production Manager
Commercial Manager
Check our latest Blog Posts, what we are talking about.